پیش غذا

سوپ خامه دار بروکلی به همراه پیاز 95_4_3_1

مواد لازم برای 5 نفر:
• 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
•  2 لیوان پیاز خرد شده
•  30 گرم بروکلی تازه یا منجمند شده
•  6 قاشق سوپخوری پنیر خامه ای
•  1 لیوان شیر کم چرب
•  سه چهارم قاشق چایخوری نمک
•  یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز
•  یک سوم لیوان پیاز خرد شده

نحوه آماده سازی:
• ماهیتابه را روی حرارت ملایم گذاشته و بعد از گرم کردن روغن، پیاز را به آن اضافه کنید.
• 4 دقیقه پیاز را تفت دهید تا سبک شود.
• کلم بروکلی و آب گوشت را اضافه کنید، حرارت را کم کنید درقابلمه را بگذارید و اجازه بدهید برای 10 دقیقه بپزد.
• حالا مواد را داخل مخلوط کن ریخته و اجازه دهید تا بخوبی با هم مخلوط شوند تا یک پوره یکنواخت بدست آید.
• سوپ را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته، پنیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا به وسیله حرارت و به آرامی آب شود سپس شیر، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و 2 دقیقه فرصت دهید تا سوپ جا بیفتد.
• در انتها یا هنگام سرو سوپ می توانید پیاز را به آن اضافه کنید.


سوپ بروکلی فوری

مواد لازم برای 6 نفر:95_4_3_2

• 4 لیوان آب مرغ یا آب گوشت کم نمک

• 75 گرم بروکلی
• یک چهارم پیاز
• 1 لیوان شیر کم چرب
• یک چهارم قاشق چایخوری نمک
• یک چهارم بلو چیز رنده شده

طرز تهیه:

• آب گوشت، بروکلی و پیاز را داخل یک قابلمه ریخته و به مدت 20 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا سبزیجات کاملا پخته شوند.
• حالا مواد را داخل مخلوط کن ریخته و اجازه دهید تا بخوبی با هم مخلوط شوند تا یک پوره یکنواخت بدست آید.
• شیر و نمک را اضافه کنید، اگر نیاز هست تا آب یا آب گوشت بیشتری به سوپ اضافه شود.


سوپ کدوحلوایی

95_4_3_3مواد لازم برای 6 نفر:

• 1 قاشق چایخوری کره یا مارگارین
• 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
• 1 عدد کدو حلوایی متوسط تقریبا 330 گرم
• 2 قوطی یا تقریبا 420 گرم آبگوشت بدون نمک
•  نصف قاشق چایخوری جوز هندی
•  نوک قاشق چایخوری فلفل سفید

طرز تهیه:
• کره یا مارگارین را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
• بعد از اینکه کره یا مارگارین آب شد، پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
• کدوحلوایی و آبگوشت را اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا دما به نقطه جوش برسد سپس حرارت را کاهش دهید و به مدت 20 دقیقه با حرارت آرام اجازه دهید تا مواد پخته شوند و کدو حلوایی نرم شود.
• سپس مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به خوبی یکنواخت کنید.
• مواد را داخل قابلمه برگردانده به آن جوز هندی و فلفل سفید اضافه کنید و بدون اینکه در قابلمه را ببندید مدت 3 دقیقه به آن اجازه دهید تا سوپ به خوبی جا بیفتد.
• سوپ آماده است.




سوپ قارچ
94_3_3

مواد لازم برای 6 نفر:

• 1 قاشق چای خوری روغن زیتون
• 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
• 1 عدد ساقه کرفس خرد شده
•  500 گرم قارچ خرد شده
•  2 حبه سیر خرد شده
•  2 قاشق غذا خوری آرد
• 4 فنجان (1 لیتر) آب مرغ بدون چربی
• 1 عدد برگ بو
• نصف قاشق چای خوری نمک (اختیاری)
• یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
• 1 فنجان (250 سی سی) شیر کم چرب

طرز تهیه:
1. روغن را داخل قابلمه ریخته و با حرارت متوسط گرم نمایید؛ پیاز و کرفس را برای حدود 5 دقیقه تفت دهید.
2. قارچ را اضافه کرده و برای حدود 10 الی 12 دقیقه تفت دهید تا نرم شود و آب آن خشک شود، سپس سیر را اضافه نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
3. آرد را مخلوط اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید، سپس آب مرغ را اضافه نموده و خوب هم بزنید.
4. برگ بو، نمک (اختیاری) و فلفل سیاه و سفید را به مخلوط اضافه نموده اجازه دهید سوپ به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.
5. شیر را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 1 دقیقه بجوشد. برگ بو را برداشته و سپس سوپ را پوره کرده و سرو نمایید.