دیابت و برنامه ریزی غذایی (مقدماتی)

عنوان: دیابت و برنامه ریزی غذایی (مقدماتی)
نویسندگان: دکتر هادی هراتی، حمیرا حمایلی مهربانی، مریم فرد پور jeld
تعداد صفحات: 92 
نوبت چاپ: ششم
قیمت: 140،000ریال

معرفی:

این کتاب با هدف آشنا کردن افراد دیابتی با مفاهیم پایه تغذیه در دیابت و برنامه ریزی غذایی اصولی تدوین شده است. در تدوین این کتاب از آخرین منابع علمی خارجی در مورد تغذیه افراد دیابتی استفاده و سعی شده تا مطالب به زبان کاملا ساده و متناسب با فرهنگ ایرانی بیان گردند.

نویسندگان کتاب (تیم علمی انجمن آموزش دیابت گابریک) که اغلب خود از سنین پایین دیابت داشته اند سعی کرده اند تجربیات چندین ساله خود در زمینه کنترل دیابتشان را نیز در متن بگنجانند. شما پس از مطالعه کتاب، قادر خواهید بود برنامه غذایی مناسب و در عین حال متنوعی برای خود تنظیم نمایید.
برای دریافت کتاب دیابت و برنامه ریزی غذایی می توانید با شماره 82433-021 واحد انتشارات و اعضا (داخلی 3) تماس حاصل نمائید.

بازگشت به لیست کتابها