تاثیرات گیاهان دارویی

تاثیرات گیاهان دارویی

پستتوسط ???? » جمعه ژانويه 09, 2009 8:44 pm

از توضیحات شما و دکتر عزیز متشکرم نظر شما در مورد داروهای گیاهی انتی دیابتیک چیست و همچنین عصاره کدو که در خبرها گفته شده بود تا حدودی باعث ترمیم سلولهای انسولین ساز میشود . ایا شما تجربه کردید اگر مثبت است عصاره کدو چطور تهیه میشود منظور همان اب کدو است یا نه وخلاصه اینکهکدام نوع کدو . عذر خواهی من را بخاطر سوالات زیاد وشاید بیمورد بپذیرید
????

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 30, 2008 7:41 am

Re: تاثیرات گیاهان دارویی

پستتوسط Dr.Watson » پنج شنبه ژانويه 22, 2009 10:58 pm

من متاسفانه چیزی راجع به این خبری که شما راجع به عصاره کدو گفتین نمی دونم. منظور از عصاره ماده موثر موجود در اون غذاست که لزوما به معنی آب اون نیست. به نظر من مهمترین اثر کدو در پایین اوردن قند خون همون فیبر زیاد اونه. در واقع اثر خوردن کدو مثل خوردن کرفس می مونه که اون هم فیر زیادی داره.
موفقیت باعث شادی نمی شود بلکه این شادی است که موفقیت را در پی دارد. اگر به کاری که می کنید عشق بورزید حتما موفق خواهید بود.
Dr.Watson

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 06, 2007 8:15 pm

پستتوسط فاطمه مغفوری » جمعه ژانويه 23, 2009 12:33 pm

من یه جایی خواندم که عرق برگ زیتون برای دیابتی ها مناسب است. این مطلب درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
فاطمه مغفوری

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 02, 2008 2:32 pm

پستتوسط fridon » جمعه ژانويه 23, 2009 2:52 pm

یاهان داروئی بی تاثیر نیستند اما بدن یک دیابتی ازمایشگاه که نیست هر توصیه ای را امتحان کند که در این صورت امکان ضرر بیشتر از درمان میشود . مگر اینکه این گیاهان هم بمانند دارو ها بتوصیه و دستور ÷زشکی حاذق باشد.
fridon
fridon

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 19, 2007 10:49 pm

پستتوسط sodeh » دوشنبه فبريه 02, 2009 7:01 pm

فاطمه مغفوری نوشته است:من یه جایی خواندم که عرق برگ زیتون برای دیابتی ها مناسب است. این مطلب درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من هم شنیدم حتی 2-3 بار هم استفاده کردم.اما آیا واقعا مصرف این ها اشکالی دارد :?: :?:
sodeh

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 24, 2009 8:08 pm

پستتوسط Dr.Watson » سه شنبه فبريه 03, 2009 1:35 am

یه مشکلی که ما الان با داروهای گیاهی داریم اینه که متخصص در این زمینه خیلی خیلی کم داریم. مثلا معلوم نیست روی چه حسابی برگ زیتون برای دیابتی ها خوبه. تازه خود زیتون هم فقط برای بالا بردن کلسترول با تراکم بالا (یا همون HDL که بهش میگن کلسترول خوب) مفیده و هیچ اثری روی قند خون نداره. بنابراین فقط به صرف اینکه یه داروی گیاهی برای دیابت خوبه (که تازه اون رو هم باید یه متخصص بگه) نباید فکر کنیم که قند خون رو پایین میاره.
موفقیت باعث شادی نمی شود بلکه این شادی است که موفقیت را در پی دارد. اگر به کاری که می کنید عشق بورزید حتما موفق خواهید بود.
Dr.Watson

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 06, 2007 8:15 pm

بازگشت به دیابت نوع 1

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان