دسر و پیش غذا

یخمک انبه

مواد لازم:

  • انبه 4 عدد

  • آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

  • شربت با شکر رژیمی 240 سی سی

  • میوه یا آجیل برای تزئین

طرز تهیه:

1- 4عدد انبه را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید

2- انبه خرد شده را به همراه یک پیمانه 240 سی سی شربت ساده تهیه شده با شکر رژیمی و 3 قاشق سوپخوری آبلیمو داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.

3- مخلوط را درون دستگاه بستنی ساز ریخته و بگذارید خوب منجمد شود. درصورتیکه دستگاه بستنی ساز نداشتید، مواد را داخل فریزر بگذارید و بعد از 2 ساعت از فریزر بیرون آورده، به هم بزنید و بار دیگر مواد را داخل فریزر گذاشته و بعد از 2 ساعت از فریزر بیرون آورده به هم بزنید.

4- یخمک آماده است آن را در ظرف ریخته و پس از تزئین با میوه و یا آجیل، میل بفرمایید.

اطلاعات تغذیه ای:

توجه داشته باشید هر نصف عدد انبه، برابر با یک واحد میوه بوده و در نتیجه این یخمک حاوی 8 واحد میوه یا کربوهیدرات می باشد. به یاد داشته باشیم در هر میان وعده می توانیم 1 تا 2 واحد کربوهیدرات استفاده نماییم
.

ماست میوه ای یخ زده

مواد لازم:

  • میوه تازه175 گرم                                        8_1

  • ماست کم چرب یا معمولی 500 گرم

  • آب پرتقال یا آبمیوه دلخواه( به اندازه نصف لیوان، شیرین کننده رژیمی به میزان دلخواه)


طرز تهیه:

میوه تازه را به همراه آب پرتقال طبیعی یا آبمیوه دلخواه داخل همزن ریخته، بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شدند آنها را در یک ظرف بزرگ بریزید، ماستی را که از قبل با شیرین کننده شیرین کرده اید را به ظرف حاوی میوه اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را داخل فریزر بگذارید و بعد از 2 ساعت از فریزر بیرون آورده، به هم بزنید و بار دیگر مواد را داخل فریزر گذاشته و مجددا بعد از 2 ساعت از فریزر بیرون آورده به هم بزنید و سپس در ظرف ریخته و پس از تزئین با میوه و آجیل، میل بفرمایید. برای تهیه این میان وعده در فصل بهار می توانید از میوه هایی مثل توت فرنگی، توت سیاه، شاه توت و یا تمشک استفاده کنید و در فصل تابستان هم می توانید از انواع میوه های فصل استفاده کنید و رنگ و طعم های متفاوت به ماست میوه ای خود بدهید.

اطلاعات تغذیه ای:

این میان وعده حاوی 4 واحد کربوهیدرات می باشد.



بورانی کنگر

مواد لازم:


  • کنگر۱ کیلو گرم
  • ماست ۵۰۰گرم
  • نمک و فلفل به مقدارکافی

طرز تهیه:

کنگرها را پاک کرده و تیغ های آن را بگیرید و سپس کنگرها را به همراه 1فنجان آب بپزید تا کاملا نرم شوند. بعد از این که کنگرها خنک شدند ماست، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ماست یکنواخت شود؛ سپس درظرف کشیده و سرو نمایید.

اطلاعات تغذیه ای:

یک پیاله از این بورانی معادل یک واحد کربوهیدرات است و به دلیل داشتن کنگر منبع خوبی از فیبر است.


پاستیل رژیمیpastil

زمان آماده سازی: 45 دقیقه
مواد لازم:

180 گرم ژله رژیمی یا بدون قند (با طعم و رنگ دلخواه)
180 گرم ژلاتین ساده
1 لیوان آب جوش

طرز تهیه:
1-  در یک کاسه پودر ژله و ژلاتین را باهم مخلوط کنید.
2-   آبجوش را به آنها اضافه کنید و به هم بزنید تا به خوبی حل شوند. در این مرحله می توانید ظرف حاوی مواد را روی حرارت غیر مستقیم یا بخار آب قرار دهید تا حل شدن پودر ژله و ژلاتین به راحتی انجام شود.
3- مواد را داخل یک ظرف مسطح بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خوب سفت شود. پاستیل شما آماده است.
4- می توانید به وسیله کاتر یا یک چاقو تیز پاستیل ها را به شکل نواری یا هر شکلی که دوست دارید ببرید. همینطور می توانید پاستیل را رول کنید و به وسیله قیچی آن را برش دهید.

pastil_2


موس شکلاتی به همراه ماست چکیده
5_2
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر:



• 300 گرم شکلات تلخ رژیمی خرد شده
• 2 لیوان ماست چکیده کم چرب
• 2 قاشق غذاخوری شیرین کننده رژیمی
• 1 قاشق چایخوری وانیل
• ¼ لیوان شیر کم چرب
• ¾ لیوان خامه غلیظ برای تزئین


طرز تهیه:
1- شکلات های خرد شده را در یک کاسه بریزید و داخل مایکروویو بگذارید تا کاملا ذوب شود یا از روش بن ماری برای ذوب کردن شکلات استفاده کنید.
2- در یک کاسه متوسط، ماست چکیده را ریخته و به وسیله همزن خوب هم بزنید تا ماست خوب پف کند.
3- شکر رژیمی، وانیل و شیر را اضافه کنید و کمی به هم بزنید.
4- شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.
5- در آخر ماست را اضافه کنید و مواد را در 6 ظرف بریزید و با خامه تزئین کنید و میل کنید.
نکته مهم: در صورتیکه به شکلات تلخ رژیمی یا بدون قند دسترسی نداشتید و از شکلاتهای تلخ غیر رژیمی استفاده کردید حتما به میزان کربوهیدرات آن توجه کنید.

mose_shokolat